Rencana Padu Sdn Bhd, 46-2, Jalan Permaisuri 9, Bandar Sri Permaisuri, Cheras, 56000 Kuala Lumpur
Kami beroperasi dari Isnin – Jumaat, 09:00 a.m. – 05:30 p.m.

TENTANG SYARIKAT

Rencana Padu Sdn Bhd. ditubuhkan pada bulan Oktober 2017. Walaupun baru ditubuhkan, Rencana Padu Sdn. Bhd. mempunyai misi yang jelas dalam mencorakkan perniagaan dalam segmen minuman berkhasiat, melalui keluaran produknya yang menggunakan jenama Chaaya Milkcare.  Rencana Padu Sdn. Bhd. berusaha untuk meningkatkan kesedaran tentang pentingnya pengambilan susu kambing dalam diet seharian.

Bagi meningkatkan kesedaran, pihak syarikat akan sentiasa berusaha dengan berkongsi maklumat kepentingan pengambilan CHAAYA MILKCARE kepada semua golongan, sama ada warga emas, lelaki dewasa dan wanita dewasa, ibu mengandung, remaja dan juga kanak-kanak.

Dalam rangkaian minuman CHAAYA MILKCARE ini, perisa semulajadi diperkenalkan terlebih dahulu. Perisa lain yang bakal menyusul kemudian adalah seperti perisa coklat, perisa vanilla, dan perisa strawberi. Pihak syarikat akan berusaha untuk memastikan jenama CHAAYA MILKCARE dikenali ramai kerana kami sememangnya ingin berkongsi kebaikan tentang susu semulajadi yang mampu memberi kebaikan.

Pada masa yang sama, pihak syarikat juga ingin melahirkan lebih ramai usahawan melalui PROGRAM INTENSIF KEUSAHAWANAN di bawah bimbingan syarikat kami. Kami yakin, dengan berkongsi kebaikan CHAAYA MILKCARE ini bukan sahaja mampu menyihatkan tubuh dan minda, tetapi juga mampu menjana kewangan dengan lebih mudah.

EMEL KEPADA KAMI