Susu kambing Chaaya adalah sesuai untuk semua golongan umur. Susu kambing semulajadi ini memberi banyak kebaikan kepada tubuh badan secara luaran dan dalaman. Teksturnya yang tidak berlendir, tidak menyumbang kepada pembentukan kahak dan tidak berbau adalah minuman tambahan yang lengkap dan mudah untuk disediakan.

Chaaya Milk Care 1 Box

Susu kambing Chaaya kaya dengan asid lemak perlu, vitamin b6, niacin, potassium, vitamin A, E, D, kalsium, fosforus, iron, zink, selenium dan juga vitamin K2 yang dapat meningkatkan imunisasi badan, baik untuk minda yang berfikir, menguatkan ingatan dan melegakan keradangan usus.

Susu kambing Chaaya juga mempunyai “protien lengkap” untuk menyempurnakan diet seharian, memastikan badan cukup dengan semua zat untuk kekal bertenaga sepanjang hari. Kandungannya yang hampir dengan susu ibu, senang diserap dan mudah dihadam, dilengkapi dengan Vitamin A yang memberi kelembapan kepada kulit dan merawat kulit bermasalah seperti jerawat dan membuang sel-sel mati yang menjadikan kulit semakin cerah dan sekata.

RM49.00

Category: